Δευτέρα, 2 Αυγούστου, 2021

Ξεκίνησαν τα παιδικά τμήματα του ΙΟΧ

Με τη συμμετοχή πολλών νέων αθλητών σήμανε το περασμένο Σάββατο η έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς για το τμήμα ιστιοπλοΐας Τριγώνου του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων.
Η πρώτη συγκέντρωση περιλάμβανε αγιασμό, ενώ στη συνέχεια ο πρόεδρος του Ομίλου, Τάσος Νικολάου, καλωσόρισε τους αθλητές και απευθυνόμενος προς τους γονείς, τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη τους, εξηγώντας τους στόχους που τίθενται για το διάστημα που ακολουθεί.
«Η χειμερινή ιστιοπλοϊκή περίοδος ξεκίνησε για τον Ιστιοπλοϊκό Ομιλο Χανίων με ευοίωνες προοπτικές, αφού έχουμε αυξήσει κατά 30% τον αριθμό των αθλητών από πέρσι», σημείωσε, ικανοποιημένος, ο Τάσος Νικολάου, λέγοντας στη συνέχεια ότι, «αυτό το γεγονός αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία στο ν’ αναπτύξουμε περισσότερο το αγωνιστικό τμήμα Τριγώνου, αλλά και να “χτίσουμε” τις μελλοντικές μας αγωνιστικές ομάδες. Η αύξηση οφείλεται στην προσήλωση που επιδεικνύουμε πάνω στην αγωνιστική ιστιοπλοΐα και στη σωστή λειτουργία των καλοκαιρινών τμημάτων. Οσο για τους στόχους, θέλουμε τα παιδιά να βελτιωθούν στην ιστιοπλοΐα και να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ακόμα καλύτερες θέσεις από τις περσινές. Εχουμε παγιώσει παιδιά στις πρώτες 20άδες, τώρα θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω», ήταν οι δηλώσεις που έγιναν από τον πρόεδρο του ΙΟΧ.
Τα τμήματα του ΙΟΧ χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες, αγωνιστικό, προαγωνιστικό και τμήμα αρχαρίων. Προπονητές είναι οι Βασίλης Σωτηρίου και Δημήτρης Αλευράκης.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες