Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Ξεκίνησαν οι προεκλογικές επισκέψεις για τη Βολουδάκη

Από τις Βρύσες Αποκορώνου ξεκίνησε χθες την προεκλογική της εκστρατεία η κα Σέβη Βολουδάκη, όπου συναντήθηκε και ευχαρίστησε τους κατοίκους της περιοχής για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό της, ενώ ζήτησε εκ νέου την στήριξή τους στην παράταξη της ΝΔ στις επικείμενες εκλογές.

Σήμερα Τρίτη, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η κ. Βολουδάκη είχε συνάντηση με το προεδρείο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Χανίων. «Στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η έλλειψη ελεγκτικών μηχανισμών για την τήρηση των κανόνων που σχετίζονται με την εργασία, η διακριτική μεταχείριση και ύπαρξη διαφορετικών εργασιακών καθεστώτων για την ίδια εργασία στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα, η έλλειψη εξειδικευμένου εργατικού δυναμικού κ.α.».
Η κ. Βολουδάκη, υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ, δήλωσε: «στην πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχαμε με το προεδρείο του Εργατικού Κέντρου, αναλύσαμε θέματα που γενικά απασχολούν τους εργαζόμενους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, όπως είναι θέματα ασφάλισης και περίθαλψης, ελέγχων και εξασφάλισης της νομιμότητας, δια βίου εκπαίδευσης, αλλά και θέματα που είναι ιδιαιτέρως σημαντικά για τον νομό, όπως είναι οι ελλείψεις στην προσφορά εργασίας σε συγκεκριμένους κλάδους και τα ειδικά προβλήματα των εποχιακών. Η Νέα Δημοκρατία έχει πλήρη εικόνα των προβλημάτων και είναι βέβαιο, ότι η νέα κυβέρνηση της, συνεχίζοντας το έργο της προηγούμενης τετραετίας, θα επιτύχει τα βέλτιστα αποτελέσματα».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα