Δευτέρα, 2 Αυγούστου, 2021

Ξεκίνημα για τη νέα χρονιά στην Ιστιοπλοΐα

Ανοίγει αύριο η αυλαία για το τμήμα ιστιοπλοΐας Τριγώνου του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων, καθώς η πρώτη συνάντηση είναι προγραμματισμένη να γίνει στις εγκαταστάσεις του στις 9.30 το πρωί.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί αγιασμός και ακολούθως θα γίνει διαχωρισμός των τμημάτων και ενημέρωση προς τους μικρούς αθλητές για το φετινό αγωνιστικό τους πρόγραμμα.
Εν τω μεταξύ, ο ΙΟΧ ολοκλήρωσε την περασμένη εβδομάδα την τέταρτη και τελευταία περίοδο των καλοκαιρινών τμημάτων τα οποία λειτούργησαν με μεγάλη επιτυχία. Ειδικότερα, στην τελετή λήξης παρέστησαν όλα τα παιδιά που πήραν μέρος το διάστημα μεταξύ 20 Αυγούστου και 7 Σεπτεμβρίου.

Οσον αφορά τις εγγραφές νέων αθλητών (από 6 ετών και άνω) στα χειμερινά τμήματα ιστιοπλοΐας και αγωνιστικής ιστιοπλοΐας, ο ΙΟΧ κάνει γνωστό ότι πραγματοποιούνται καθημερινά και μέχρι συμπλήρωσης των κενών θέσεων.

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΧ

Επίσης, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ενημέρωσε πως οι πρώτες προπονήσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο για το τμήμα ιστιοπλοΐας θα πραγματοποιηθούν αυτό το Σαββατοκύριακο μεταξύ 10 το πρωί και 2 το μεσημέρι.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες