Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Ξεκινά η μάχη για τις νεανίδες του ΟΑΧ

Το πρώτο παιχνίδι στα τελικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος δίνει απόψε (18:00) ο ΟΑΧ, αντιμετωπίζοντας τον Πρωτέα Βούλας.
Τα κορίτσια της Αντισφαίρισης θέλουν τη διάκριση, ωστόσο έχουν ν’ αντιμετωπίσουν το… άγνωστο ειδικότερα των ομάδων όπως ο Σύλλας Αιδηψού και ο Πιερικός Αρχέλαος. Από εκεί και πέρα, η δυναμικότητα των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ είναι δεδομένη, με τον ΟΑΧ να καλείται να κυνηγήσει το καλύτερο που μπορεί, όπου αυτό, σίγουρα, θα ήταν μια θέση στα μετάλλια. Βασικά, το ζήτημα για τον ΟΑΧ είναι να ξεκινήσει καλά, αλλά η πρώτη του αποστολή δεν είναι εύκολη.
Υπενθυμίζεται ότι οι νεανίδες του ΟΑΧ βρίσκονται στα τελικά, που πραγματοποιούνται στην Ιστιαία Εύβοιας, αφού κατέκτησαν τον τίτλο σε επίπεδο Κρήτης και στη συνέχεια έκαναν “περίπατο” στα προκριματικά, σημειώνοντας τρεις νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που έδωσαν.
Αναλυτικά, η αποστολή για τον ΟΑΧ είναι η εξής: Τσώνη, Δερμιτζάκη, Δρικάκη, Χαιρετάκη, Πρασιανάκη, Γιακουμάκη, Βασιλογιαννάκη, Παπαδάκη, Δασκουλίδου, Δασκαλάκη, Κοπάση και Σκουμπάκη.

Το πρόγραμμα για τον ΟΑΧ είναι το εξής:

Τετάρτη, 18.00: ΟΑΧ-Πρωτέας Βούλας
Πέμπτη, 16.00: Σύλλας Αιδηψού-ΟΑΧ
Παρασκευή, 17.00: ΟΑΧ-Πιερικός Αρχέλαος
Σάββατο,14.00: ΟΑΧ-Παναθηναϊκός
Κυριακή, 10.00: ΠΑΟΚ-ΟΑΧ

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες