Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, 2022

Ξεχώρισε η Πιτσιτάκη

Η Ερατώ Πιτσιτάκη είχε τις μεγαλύτερες διακρίσεις για λογαριασμό του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στους πανελληνίους αγώνες κολύμβησης 9-12 ετών που διεξήχθησαν στα κολυμβητήρια Χαϊδαρίου και Περιστερίου.
Η 11χρονη Χανιώτισσα κατάφερε να σφραγίσει και τα τρία μετάλλια που απέσπασε ο ΝΟΧ στη διοργάνωση η οποία και ολοκληρώνει το φετινό κύκλο των διοργανώσεων για τις συγκεκριμένες ηλικίες.
Το χρυσό για την Πιτσιτάκη ήρθε στο αγώνισμα των 100μ. ελεύθερο, ενώ κέρδισε τα δύο ασημένια μετάλλια στα 50 και 100μ. πεταλούδα.
Οι επόμενες πιο σημαντικές επιδόσεις για λογαριασμό του Ν.Ο. Χανίων ήρθαν από τους Φίλιππο Αντωνογιαννάκη, ο οποίος απέσπασε δύο τέταρτες (50 και 100μ. ύπτιο) και μία 7η θέση (200μ. μικτή), Ελευθερία Κονταξάκη (4η θέση, 50μ. ελεύθερο), Αναστασία Γεωργιάδη (δύο πέμπτες θέσεις, 50 και 100μ. ύπτιο) και Αναστασία Ηλιάκη (5η θέση, 50μ. πρόσθιο) ενώ στην 6η θέση βρέθηκαν οι Κυριακή Σεργάκη (200μ. ύπτιο) και Νικολέτα Κυριακοπούλου (200μ. πρόσθιο).
Συνολικά, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων πήρε μέρος στους αγώνες με 19 αγόρια και κορίτσια που είναι τα εξής: Αντωνογιαννάκης, Αρετάκη, Βαρυπατάκης, Γεωργιάδη, Γιαννουλάκη, Ηλιάκη, Ηλιάκης, Θωμάκης, Καλογερής, Κανδανολέων, Κονταξάκη, Κυριακοπούλου, Μπιλιανίδης, Πιτσιτάκη, Πιτσουλάκης, Πυροβολάκη, Σεργάκη, Στεφανουδάκης και Χατζάκης.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα