29.5 C
Chania
Δευτέρα, 25 Αυγούστου, 2025

Ξεχασµένη… η Κάτω Σούδα – Ανάγκη παρεμβάσεων στην Ιχθυόσκαλα

Ξεχασµένη από τις Αρχές η Κάτω Σούδα, µε τα προβλήµατα στην περιοχή της ιχθυόσκαλας να συσσωρεύονται εδώ και χρόνια χωρίς την παραµικρή παρέµβαση για να δοθεί λύση.

Χαρακτηριστικές είναι οι αναφορές αναγνώστη µας, κατοίκου της περιοχής, ο οποίος επισυνάπτει σχετικές φωτογραφίες και σχολιάζει: «στο τελείωµα της ακτογραµµής δεν έχει γίνει ποτέ η απαραίτητη παρέµβαση οριοθέτησής της µε κρηπίδωµα ή άλλο είδος διαµόρφωσης, απέναντι από το κατά τα άλλα όµορφο σκηνικό του µικρού φοινικόδασους.

Επίσης, στην ίδια πλευρά, δεν έχουν γίνει ποτέ εργασίες διαµόρφωσης του χώρου στάθµευσης, ενώ εδώ και χρόνια δεν υπάρχει ούτε οριζόντια διαγράµµιση, που ουσιαστικά θα εξυπηρετούσε τη λειτουργία της ιχθυόσκαλας και των παρακείµενων επιχειρήσεων».

Όπως τονίζει ο κάτοικος, «στην ίδια ακτή, παραπλεύρως, µπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτή η διαφορά προς το καλύτερο, µε υπάρχουσα τη σωστή διαµόρφωση του χώρου στάθµευσης και µε το Ναυταθλητικό Κέντρο ενεργειακά αναβαθµισµένο».

Ο ίδιος επισηµαίνει πως τα παραπάνω «θεωρούνται παρεµβάσεις χαµηλού κόστους όπου όµως, εάν ληφθεί υπόψη η γειτνίαση του σηµείου µε το λιµένα της κρουαζιέρας και το Συµµαχικό νεκροταφείο, δηλαδή η ύπαρξη της τοποθεσίας ως σηµείου διέλευσης πολλών επιβατών κρουαζιέρας, µπορούν να αποτελέσουν διαφήµιση για τον τόπο».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα