Τετάρτη, 31 Μαΐου, 2023

WRC: Ματαιώθηκε και το Ράλι Νέας Ζηλανδίας

Η πανδημία του κορονοϊού συνεχίζει να… ταλαιπωρεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC). Έτσι, μια ημέρα μετά την ανακοίνωση ματαίωσης του Ράλι Φινλανδίας, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για τον Αύγουστο, οι διοργανωτές του Ράλι Νέας Ζηλανδίας επιβεβαίωσαν σήμερα (4/6) ότι ο αγώνας που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο μέσα και γύρω από το Όκλαντ δεν θα διεξαχθεί, εξαιτίας των επιπτώσεων της Covid-19.

Το Ράλι Νέας Ζηλανδίας επρόκειτο να επιστρέψει στο αγωνιστικό πρόγραμμα του WRC για πρώτη φορά μετά το 2012, ενώ ήταν προγραμματισμένο για το διάστημα 3-6 Σεπτεμβρίου 2020. Δεδομένου, όμως, ότι απέμεναν τρεις μήνες έως την έναρξή του και τα σύνορα της Νέας Ζηλανδίας παραμένουν κλειστά για τους επισκέπτες από το εξωτερικό για το άμεσο μέλλον, οι διοργανωτές έφτασαν στην τελευταία προθεσμία που είχαν στη διάθεσή τους, προκειμένου να πάρουν μια απόφαση.

«Έγινε σαφές ότι, με τα σύνορά μας κλειστά στα διεθνή ταξίδια και τα logistics που απαιτούνται για τη φιλοξενία χιλιάδων διεθνών επισκεπτών στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι, η ημερομηνία του Σεπτεμβρίου 2020 δεν ήταν πρακτική» δήλωσε μεταξύ άλλων ο διευθύνων σύμβουλος του Ράλι Νέας Ζηλανδίας, Μάικλ Γκολντστάιν, αιτιολογώντας την απόφαση ματαίωσης του αγώνα.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα