Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου, 2021

Βράβευση για χανιώτικα σκάφη

Η συνεχής παρουσία για τρία χανιώτικα σκάφη στις υποχρεώσεις τους για το 2018 επιβραβεύτηκε από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (ΕΙΟ) σε εκδήλωση που πραγματοποίησε πριν από λίγες ημέρες στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ).
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των βραβεύσεων των σκαφών που τερμάτισαν στις πρώτες τρεις θέσεις στις περιφέρειες όλης της χώρας για το προηγούμενο αγωνιστικό έτος βραβεύτηκαν από την Κρήτη το “Κορμοράνος” του Ναυτικού Ομίλου Χανίων που αναδείχτηκε στην 1η θέση με 11 συμμετοχές σε αγώνες και δύο ακόμα σκάφη του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων, το “Πανέφη ΙΙ” (2ο, με 6 συμμετοχές) και το “Μύρια” (3ο, με 5 συμμετοχές). Μάλιστα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρέστησαν δύο άτομα από το πλήρωμα του “Κορμοράνος” και ο κυβερνήτης του “Πανέφη ΙΙ”, Μαν. Μπαρμπόπουλος.
Συνολικά, στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν πάνω από 350 ιστιοπλόοι από όλη την Ελλάδα, αξιωματούχοι Ομοσπονδιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αναλυτικά, τα σκάφη που βραβεύτηκαν είναι τα εξής:

• ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΣ
Κυβερνήτης: Κωνσταντίνος Μανιουδάκης.
Πλήρωμα: Κωνσταντίνος Πλανάκης, Κωνσταντίνος Λουκάκης, Νίκος Περβανάς, Νάσος Πελεκάνος, Γιώργος Αναστασόπουλος, Γιώργος Καραδημήτρης.

• ΠΑΝΕΦΗ ΙΙ
Κυβερνήτης: Εμμανουήλ Μπαρμπόπουλος.
Πλήρωμα: Θοδωρής Γιαννερίδης, Γιώργος Παπαδάκης, Νεκταρία Λαβούτα, Βαγγέλης Κακάρογλου, Γιώργος Μαρκάκης, Παναγιώτης Μπαρμπόπουλος, Ελένη Παπακωνσταντίνου, Ερατώ Αλεβιζάκη, Μάρη Αργυροπούλου, Ηλίας Μπαρμπόπουλος, Πάνος Γιαπράκης, Εμυ Παπακωνσταντίνου.

• ΜΥΡΙΑ
Κυβερνήτης: Σταύρος Μαρίνος.
Πλήρωμα: Ιωάννης Καλλιγέρης, Βασίλης Μητρόπουλος, Γιώργος Μαζαράκης, Κώστας Παρασκάκης.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα