Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023

Βραδιά αγάπης και αλληλεγγύης από τον “Ορίζοντα”

Περισσότερα από 120-130 νέα περιστατικά ασθενών με καρκίνο στήριξε τη φετινή χρονιά ο Σύλλογος “Ορίζοντας”, ενώ πλέον ο Σύλλογος φροντίζει και περιπτώσεις εκτός Κρήτης. Τα παραπάνω επεσήμανε μεταξύ άλλων η γραμματέας του ΔΣ του Συλλόγου, Αρχόντισσα Αναστασάκη – Μαρκετάκη, μιλώντας στα “Χανιώτικα νέα” στο περιθώριο της εκδήλωσης το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο “Πορτοκάλι” στον Πλατανιά, με στόχο τη στήριξη των οικογενειών του “Ορίζοντα”.

Όπως επεσήμανε η κα Αναστασάκη – Μαρκετάκη, συνολικά ο “Ορίζοντας” έχει στηρίξει από την αρχή της δράσης του πάνω από 1200 ασθενείς, ενώ έχει αναπτύξει προγράμματα όπως μεταξύ άλλων για την ενίσχυση της δωρεάς μυελού των οστών, σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας κ.ά.

“Το μήνυμα που θέλουμε να φύγει από αυτή τη βραδιά είναι ότι όσο στηρίζουμε και αγαπάμε υπάρχει ελπίδα”, είπε η κα Αναστασάκη – Μαρκετάκη, ενώ ξεκαθάρισε ότι υπάρχει απόλυτη διαφάνεια στη διαχείριση των οικονομικών του Συλλόγου, αφού τα τελευταία χρόνια γίνεται συστηματικός έλεγχος από ορκωτούς λογιστές, έλεγχος που είχε κι αναδρομικό χαρακτήρα.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα