Κυριακή, 16 Ιανουαρίου, 2022

Βολουδάκης: Αδιανόητοι οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί για τους Χανιώτες

Η πρώτη θεσμική αντιδραση για τις απαράδεκτες δηλώσειςαπαράδεκτες δηλώσεις του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ήρθε από τον Χανιώτη βουλευτή της Ν.Δ. Μανούσο Βοκουδάκη.
Σε γραπτή δήλωσή του αναφέρει: «Αυτό που διαχρονικά οι Χανιώτες επιζητούν, είναι η ισόρροπη ανάπτυξη της Κρήτης. Στον τομέα των αθλητικών υποδομών, αυτή τη στιγμή δε διαπιστώνεται η ζητούμενη ισορροπία στην κατανομή των πόρων. Όποιες κι αν είναι οι αιτίες που έφεραν το αποτέλεσμα αυτό, είναι αδιανόητο να ακούγονται από επίσημα χείλη απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί για όσους ευλόγως διαμαρτύρονται. Να επισπευσθούν τα έργα που έχουν εξαγγελθεί πρέπει, κι όχι να επιπλήττονται όσοι εκφράζουν την άποψή τους.

Κατά τα λοιπά, οι Χανιώτες δεν έχουμε ανάγκη επιβεβαίωσης από κανέναν: η ιστορία, ο πολιτισμός, η ταυτότητα και το δυναμικό παρόν του τόπου, μιλάνε από μόνα τους!»

1 Comment

  1. Αξιότιμε κύριε,στην συγκεκριμένη περίπτωση τα αυτονόητα και οι ιστορικές αλήθειες που αναφέρετε δεν είναι αρκετά.Το λιγώτερο που έχει να κάνει ο κ.Υπουργός είναι να ζητήσει συγγνώμη και από κει και πέρα ας κρίνει ο χανιώτης κ.Πρωθυπουργός αν πρέπει να ξεπεζέψει ο εν θέματι κύριος.Με την ευκαιρία θα ήθελα να του θυμίσω μια μαντινάδα που συνήθιζε να λέει ο μακαρίτης ο παππούς μου. Να χαιρετάς και τσι πεζούς όντε καβαλικέψεις/για να σε χαιρετούν κι αυτοί όντε θα ξεπεζέψεις…….Μεταβιβάστε στον κ.Υπουργό λίγη σεμνότητα δεν βλάπτει…..Με εκτίμηση

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα