Σάββατο, 28 Νοεμβρίου, 2020

Βολές Βάμβουκα κατά Δημοτικής Αρχής

Σκληρή γλώσσα για την απερχόμενη Δημοτική Αρχή χρησιμοποίησε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Τάσος Βάμβουκας τονίζοντας ότι με τους χειρισμούς της στα οικονομικά «ο Δήμος οδεύει κατευθείαν στο παρατηρητήριο». Ο κ. Βάμβουκας έκανε λόγο, μεταξύ άλλων, για έλλειψη συνεργασίας αλλά και για αλόγιστο ξόδεμα χρημάτων των Χανιωτών χωρίς να εξετάζονται οι προτεραιότητες και οι πραγματικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, επισημαίνοντας ότι η απερχόμενη Δημοτική Αρχή «κάνει ό,τι μπορεί για να δυσκολέψει το έργο της επόμενης».

Τα παραπάνω επεσήμανε ο κ. Βάμβουκας στο περιθώριο της συνάντησης που είχε με τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Σταθάκη με τον οποίο συζήτησαν τους σχεδιασμούς της νεοεκλεγείσας Δημοτικής Αρχής αλλά και τα σοβαρά τρέχοντα θέματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Χανίων.
Ο κ. Σταθάκης είχε νωρίτερα συνάντηση και τον αντιπεριφερειάρχη Απόστολο Βουλγαράκη με τον οποίο μίλησαν για αναπτυξιακά θέματα στον Νομό Χανίων.
Ο κ. Βουλγαράκης αφού ενημέρωσε τον βουλευτή για την εξέλιξη των έργων που εκτελούνται σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι το σημαντικότερο έργο που έχει ανάγκη ο Νομός είναι το φράγμα Σεμπρωνιώτη, ενώ ο κ. Σταθάκης αναφέρθηκε και στο θέμα του παλιού ψυχιατρείου για το οποίο τόνισε ότι η τελευταία ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ δεν πρέπει να οδηγήσει σε κανέναν εφησυχασμό.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες