Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Νίκος Κωνσταντόπουλος

Στο σπίτι του, ακολουθώντας «συγκεκριμένο πρόγραμμα αποκατάστασης, με ορίζοντα την πλήρη ανάρρωσή του από τη σοβαρή περιπέτεια, που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του» βρίσκεται ο δικηγόρος και πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο οποίος νοσηλεύτηκε επί 3 εβδομάδες στη ΜΕΘ ΠΠ του Νοσοκομείου Σωτηρία. λόγω λοίμωξης από κορονοϊό και σοβαρών επιπλοκών.

Η είδηση έγινε γνωστή, με ανακοίνωση από το Γραφείο της Ζωής Κωνσταντοπούλου, στην οποία απευθύνονται ευχαριστίες τους γιατρούς, νοσηλευτές και το συνολικό προσωπικό του Νοσοκομείου Σωτηρία, αλλά και του νοσοκομείου Γεννηματάς, «που επελήφθησαν σε κρίσιμο χρόνο για τη διάσωση της ζωής του», καθώς και σε γιατρούς του Ιατρικού Αθηνών «που προσέτρεξαν σε ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή», και στους προσωπικούς του ιατρούς «για την πολύτιμη συμβολή τους.

«Σε όλο αυτό το διάστημα ήταν καθοριστικής αξίας η αγάπη τόσο των φίλων και οικείων του Νίκου Κωνσταντόπουλου, όσο και πάρα πολλών ανθρώπων, που εκφράσθηκε με συγκινητικό τρόπο και με την αθρόα προσφορά αίματος, κίνηση που δίνει ζωή. Το αίμα που συγκεντρώθηκε θα παραχωρηθεί στο ΕΣΥ για να σωθούν οι ζωές και άλλων ανθρώπων» καταλήγει η ανακοίνωση του Γραφείου της Ζωής Λωνσταντοπούλου.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα