Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, 2022

Βαμβακόπουλο – Αλικιανός και ασφαλτοστρώσεις

minoan lines

«Έχει περάσει ένας μήνας που ο δρόμος από Βαμβακόπουλο προς Αλικιανό ήταν κλειστός γιατί έβαζαν άσφαλτο… αυτές τις ημέρες στον ίδιο δρόμο πάλι άσφαλτο βάζουν! Είναι σοβαρά πράγματα αυτά;» ήταν το ερώτημα αναγνώστη μας κατοίκου της περιοχής που βλέπει να ασφαλοστρώνεται κάθε λίγο και λιγάκι ο ίδιος οδικός άξονας.
Όπως μάθαμε από την Περιφέρεια Κρήτης που εκτελεί το έργο, στην περιοχή εκτελούνται δύο έργα. Ένα με πόρους της Περιφέρειας που προέβλεπε την ασφαλτόστρωση τμήματος του δρόμου, αφήνοντας χωρίς άσφαλτο άλλα τμήματα του ίδιου δρόμου τα οποία και ξεκίνησαν να ασφαλτοστρώνονται από το “Πρόγραμμα Οδικής Ασφάλειας” του ΕΣΠΑ. Το πρόγραμμα οδικής ασφάλειας υλοποιείται σε δύο φάσεις, όπου πρώτα γίνεται μια βασική ασφαλτόστρωση και ακολουθεί η τελική με αντιολισθηρό τάπητα!
Για αυτό το λόγο οι μεταβαίνοντες προς την ενδοχώρα των Χανίων βλέπουν και ξαναβλέπουν τη μια ασφαλτόστρωση να διαδέχεται την άλλη! Ας ελπίσουμε ότι το έργο θα είναι ποιοτικό και δεν θα χρειαστεί και… τρίτο πρόγραμμα για νέες ασφαλτοστρώσεις σύντομα!


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα