Συγκίνηση, κέφι, μουσική και χαρές το βράδυ του Σαββάτου στη βάφτιση – γενέθλια της μικρής Ευρυδίκης, κόρη του αγαπημένου μας συναδέλφου Νεκτάριου Κακατσάκη και της γυναίκας του Αννας.
Στο μυστήριο που έγινε στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας στη Χαλέπα (νονοί: Κωνσταντίνα Τυροβολά και Θοδωρής Γλυτσός) και στη δεξίωση που ακολούθησε στο σπίτι του παππού Βαγγέλη και της γιαγιάς Ευδοκίας, παραβρέθηκαν συγγενείς, φίλοι, γείτονες και συνάδελφοι.
Η μουσική, το κέφι, ο χορός και το εξαιρετικό φαγητό συνέθεσαν ένα θαυμάσιο σκηνικό.
Οι καλεσμένοι χειροκρότησαν θερμά τους μουσικούς, ενώ ξεχωριστή στιγμή ήταν όταν ο Νεκτάριος και ο πατέρας του Βαγγέλης πήραν το μικρόφωνο για να τιμήσουν την ιδιαίτερη αυτή ημέρα, όπως και η μικρή Ευδοκία, αδελφή της Ευρυδίκης.
Ευχόμαστε πάντα χαρές, υγεία και αγάπη.
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας,
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.