Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου, 2022

“Τσέκαρε” Χανιωτάκια στη Σούδα η ΑΕΚ

Μεγάλης ανταπόκρισης από νεαρούς Χανιώτες ποδοσφαιριστές έτυχε το κάλεσμα που έγινε από πλευράς ΑΕΚ (ΑΕΚ FC Development Network) η οποία σε συνεργασία με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας προχώρησε τη Δευτέρα σε καταγραφή των ικανοτήτων τους στο γήπεδο της Σούδας. Συνολικά, σχεδόν 90 παιδιά, ηλικίας από 9 έως 15 παιδιών είχαν την ευκαιρία να δείξουν τις ικανότητές τους υπό το βλέμμα και την τεχνική καθοδήγηση ανθρώπων της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, για το λόγο αυτό βρέθηκαν στα Χανιά, ο υπεύθυνος εκπαίδευσης των τμημάτων Κ10 – Κ14, Χρήστος Σίσκος και ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ακαδημίας της ΑΕΚ, Παναγιώτης Μπαρτζώκας.
Ο κ. Σίσκος έκανε μάλιστα αναφορά ότι οι εντυπώσεις του είναι «πολύ καλές και θετικές», όπως τόνισε. «Ηταν μια δραστηριότητα που δεν ήταν εύκολη γιατί περιλάμβανε καταγραφή ικανοτήτων σε παιδιά τριών διαφορετικών ηλικιακών γκρουπ, τα οποία ήταν μεικτά. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις ομάδες που υποστήριξαν αυτή την δραστηριότητα δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά τους να συμμετάσχουν. Η ΑΠ Σούδας ακολουθεί κάποιες κατευθύνσεις που δίνουμε από την Αθήνα για να υπάρχουν κάποια στάνταρ ποιότητας, οργανωτικά και λειτουργικά. Ως ΑΕΚ είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί μετά από ενάμιση χρόνο συνεργασίας με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας έχει μπορέσει να υποστηρίξει μια προσπάθεια τέτοιου βεληνεκούς. Τα παιδιά που πήραν μέρος, το χάρηκαν, δείχνοντας τις ικανότητές τους και μέσα από αυτό το πρόγραμμα, που ως ΑΕΚ υποστηρίζουμε για πέμπτη χρονιά έχουμε ήδη αποτελέσματα στα τμήματα Ακαδημιών μας. Θέλουμε να το αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο και μέσα από τέτοιες διαδικασίες έχουμε την ευκαιρία να καταγράφουμε τις ικανότητες των παιδιών έτσι ώστε στο μέλλον να μπορούμε να τα παρακολουθήσουμε και να δούμε πώς εξελίσσονται και γιατί όχι κάποια από αυτά τα παιδιά να ενταχθούν στην ΑΕΚ», τόνισε ο κ. Σίσκος.
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας ευχαριστεί από την πλευρά της, «τους νεαρούς αθλητές αλλά και τους υπευθύνους όλων των Ακαδημιών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συνετέλεσαν στην επιτυχία της δραστηριότητας».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα