Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021

Τριήμερο γιορτής Καστάνου στο Έλος-Λίμνη και Βλάτος

Ο Δήμος Κισσάμου και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κισσάμου, σε συνεργασία με την Κοινότητα Βλάτους , την Κοινότητα Έλους ,τον Πολιτιστικό Σύλλογο ‘Ελους – Λίμνης «Η Αναγέννηση» και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βλάτους «οι Νέοι Ορίζοντες» , διοργανώνουν στις 29-30-31 Οκτωβρίου 2021 τριήμερο εκδηλώσεων «Γιορτής κάστανου» στο Βλάτος , Λίμνη και Έλος Κισσάμου , προβάλλοντας το κάστανο ένα εξαιρετικό προϊόν που χαρακτηρίζει τη Δημοτική Ενότητα Ιναχωρίου .
Οι εκδηλώσεις θα έχουν ενημερωτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα .
Στις 29 Οκτωβρίου, την πρώτη ημέρα στο ενοριακό κέντρο Βλάτους στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εσπερίδα για την καστανιά και το κάστανο ενώ η βραδιά θα κλείσει με ζωντανή μουσική.
Στις 30 Οκτωβρίου, την δεύτερη ημέρα στο πρώην δημοτικό Σχολείο Λίμνης στις 18:30 θα παρουσιαστούν παραδοσιακά φαγητά από επαγγελματίες σεφ με βασικό συστατικό το κάστανο και η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με ζωντανή μουσική.
Στις 31 Οκτώβριου στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση στην πλατεία του Έλους με ομιλίες και πλούσιο κρητικό – παραδοσιακό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.
Προσεχώς θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα