Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Το τελευταίο αντίο στον Πολυχρόνη Πολυχρονίδη

Το τελευταίο αντίο στον Πολυχρόνη Πολυχρονίδη είπαν το μεσημέρι του Σαββάτου οι Χανιώτες στον Ι.Ν. Πέτρου Παύλου. Τον για χρόνια δήμαρχο Κολυμπαρίου, αντινομάρχη Χανίων, γεωπόνο αλλά κυρίως τον άνθρωπο Πολυχρονίδη θυμήθηκε αρκετός κόσμος που παραβρέθηκε στην εξόδιο ακολουθία.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων οι:

ο υφυπουργός Παιδείας Β. Διγαλάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Ν. Καλογερης, ο δήμαρχος Πλατανιά Γ. Μαλανδράκης, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι από όλους τους δήμους των Χανίων, πρώην δήμαρχοι, εργαζόμενοι στην αυτοδιοίκηση και γεωπόνοι συνάδελφοι του εκλιπόντος.

Στην έξοδο ακολουθία χοροστατούντος οι μητροπολίτες Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνός, Κισσάμου και Σελίνου Αμφιλοχίας, Δορυλαίου Δαμασκηνός.

«Εκφραζουμε την αγάπη μας και την προσευχή μας για τον αδελφό μας Πολυχρόνη» ανέφερε στον επικήδειο του ο μητροπολίτης Αμφιλόχιος. «Έχουμε ανάγκη από ευαίσθητες ψυχές όπως ο Π. Πολυχρονίδης» συμπλήρωσε ο κ. Αμφιλοχίος. Ο πρόεδρος του ΔΣ του Πλατανιά κ. Φραγκονικολάκης διάβασε το ψήφισμα του ΔΣ του Δ. Πλατανιά ενώ στην ιστορική πορεία του εκλιπόντος αναφέρθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Πλατανιά κ. Α. Καπνισάκης.

Στη συμβολή του Π. Πολυχρονίδη στην ανάδειξη της ιστορικής ελιάς των Βουβων τονίσθηκε μεταξύ άλλων από τον εκπρόσωπο του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού κ. Καμπουράκη, ενώ εκ μέρους των δημάρχων τον εκλιπόντα αποχαιρέτησε ο πρώην δήμαρχος Βουκολιών κ. Νίκος Μπομπολακης.

Για άνθρωπο «μεγάλο κεφάλαιο για την τοπική αυτοδιοίκηση» μίλησε ο δήμαρχος Πλατανιά Γ. Μαλανδράκης.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες