Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, 2022

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κισσάμου υπέρ της αποπεράτωσης του έργου παράκαμψης στα Τοπόλια

Η τοπική οργάνωση Κισσάμου ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, εκφράζει μέσω ανακοίνωσής της την θέση της, κατά την οποία υποστηρίζει την αποπεράτωση του έργου της παράκαμψης Τοπολίων.

Πιο συγκεκριμένα, όπως επισημαίνουν, παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις, ζητείται να σταματήσουν οι μικροπολιτικές και προσωπικές σκοπιμότητες, καθώς «αν χαθεί άλλη μια τουριστική σεζόν, λόγω της μη αποπεράτωσης του έργου, είναι ζημιά για τον τόπο μας». «Η καθυστέρηση της αποπεράτωσης λόγω εμποδίων από τους ίδιους τους κατοίκους, αλλά και λόγω της γραφειοκρατίας μόνο ζημιά θα προκαλέσει και στο ίδιο το έργο αλλά και στο σύνολο της ευρύτερης περιοχής» προσθέτουν σχετικά.

Στη συνέχεια, δηλώνουν πως πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, του Δήμου αλλά και της Περιφέρειας, να συζητήσουν τυχόν ζητήματα άμεσα και να βρεθεί η πιο άμεση λύση για να ολοκληρωθεί το έργο στο προβλεπόμενο χρόνο, καθώς – σύμφωνα με τους ίδιους – η μη ολοκλήρωση του έργου θα έχει επικίνδυνες συνέπειες για τις περιουσίες των γύρω χωριών αλλά και των ίδιων των κατοίκων. Ειδικά, «στα χωριά Τοπόλια, αϊ- κυρ Γιάννης και Τσουρουνιανά, όπου και περνάει η παράκαμψη, το χειμώνα θα υπάρξει κίνδυνος πλημμυρών και κατολισθήσεων και βέβαια θα είναι αδύνατη η μετακίνηση από και προς τα σπίτια των κατοίκων».

Καταλήγοντας, προτείνουν προς όφελος της τοπικής κοινωνίας όλοι οι φορείς του νομού, τοπικοί και μη, να απεγκλωβίσουν το έργο για να συνεχιστεί, τονίζοντας τη σημασία που έχουν οι περιβαλλοντικοί όροι που τίθενται και ο σεβασμός στην φύση.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα