Τετάρτη, 31 Μαΐου, 2023

“Το μαγεμένο ξόρκι της αποκριάς” στο Μουσείο Τυπογραφίας

«Το μαγεμένο ξόρκι της αποκριάς», της Μάρως Θεοδωράκη, ανεβαίνει για δυο μόνο παραστάσεις στο Μουσείο Τυπογραφίας, στα Χανιά.

Πρόκειται για μια διαδραστική παιδική παράσταση, εμπνευσμένη από την μουσικό και συγγραφέα Μάρω Θεοδωράκη, που μέσα από το παραμύθι, αφυπνίζει αξίες όπως η φιλία, η αδελφοσύνη, η αγάπη αλλά και έννοιες όπως η διαφορετικότητα.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Μουσείου Τυπογραφίας «σε μια χώρα μακρινή, στη χώρα του Ζήσε -Γέλα, ετοιμάζονται όλοι να υποδεχτούν το Καρναβάλι. Ξυλοπόδαροι , ακροβάτες, θεατρίνοι, τροβαδούροι, μουζικάντες επιστρατεύουν το ταλέντο τους για μια αξέχαστη αποκριά. Όμως μια επίμονη και δυνατή γκρίνια έρχεται να χαλάσει την χαρά της πόλης. Άραγε ο Πολύχρωμος Πιερότος θα καταφέρει να διώξει την γκρίνια; Το μαγικό ξόρκι της αποκριάς θα μπορέσει να νικήσει; Θα είναι τελικά η αγάπη σύμμαχος των παιδιών;»

Την παράσταση «ντύνει» μουσικά με το πιάνο της, η Μάρω Θεοδωράκη. Μαζί της, παίζουν οι ηθοποιοί Γιώργος Τσουρουνάκης και Μαριάννα Σφακιανάκη.

Οι παραστάσεις θα δοθούν την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου με τιμή εισόδου 8 ευρώ.

«Φορέστε στα παιδιά σας τις αποκριάτικες στολές τους και ελάτε όλοι σε μια μαγευτική παράσταση που θα σας παρασύρει στην χώρα του Ζήσε-Γέλα» επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Μουσείου Τυπογραφίας.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα