27.8 C
Chania
Τρίτη, 1 Ιουλίου, 2025

Το καμπιονάτο ξοδεύει τα περισσότερα για μεταγραφές

Η Ιταλία και το καμπιονάτο κυριαρχεί μέχρι τώρα στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Η Ισπανία και η Αγγλία των “χρυσών” τηλεοπτικών δικαιωμάτων, βρίσκονται πίσω από τους Ιταλούς στο μεταγραφικό αλισβερίσι που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Δύο σχεδόν μήνες πριν από το κλείσιμο της αγοράς, το ιταλικό πρωτάθλημα είναι εκείνο, που μέχρι τώρα έχει ξοδέψει τα περισσότερα χρήματα, ανάμεσα στα κορυφαία πρωταθλήματα της ηπείρου μας. Συγκεκριμένα έχει δαπανήσει 266 εκατ. ευρώ, έναντι 126 πριν ένα χρόνο, όταν το παζάρι περίμενε την ολοκλήρωση του Μουντιάλ για να κινηθεί.
Η ισπανική λίγκα της Μπαρσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης ακολουθεί, όπως αναφέρουν τα στοιχεία της ιταλικής αθλητικής εφημερίδας “Gazzetta dello Sport”, με 231 εκατ. ευρώ, με την Αγγλία να σταματάει στα 188 και την Γαλλία (“μόλις”) στα 44 εκατ. ευρώ. Οι Ιταλοί αναφέρουν ότι το σημαντικό είναι πως οι ομάδες του καμπιονάτο αρχίζουν να ξοδεύουν ξανά. Οσον αφορά τα χρήματα που εισέρχονται από τις παραχωρήσεις, οι Ιταλοί βρίσκονται στη 2η θέση με 132 εκατ. ευρώ, έναντι 174.4 εκατ. ευρώ της Γερμανίας.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα