Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021

Το γκρέμισμα του “στερεότυπου” πιστολέρο

Πάει κι αυτό το … “στερεότυπο”! Να είναι καλά το κορίτσι, αλλά μας πρόσφερε ένα άλλο πρότυπο για όσους χειρίζονται … όπλα!
Στην κατά τα άλλα “λεβεντογέννα” στην οποία δεν έχει μείνει ανέπαφη καμιά πινακίδα σήμανσης, αλλά είναι διάτρητες από σκοπευτές – κουμπουροφόρους, έχουμε συνδυάσει τον χειρισμό όπλων με μουστακαλήδες μαυροπουκαμισάδες, ολίγον αγριόθωρους και αρκούντως βαρύθυμους.
Η εμφάνισή τους σε πάσης φύσεως κοινωνικές εκδηλώσεις στο νησί προκαλούν ταραχή -κυριολεκτικά- αφού δεν ξέρει κανείς αν φάει καμιά “αδέσποτη” καθότι δε φέρουν αυτές τις “ειδικές” μάσκες – γυαλιά που φορούν οι αθλητές σκοποβόλοι! Ουκ ολίγες φορές βαφτίσεις, γάμοι, αρραβώνες και λοιπές εκδηλώσεις έχουν παράπλευρες απώλειες, αν και οι κουμπουροφόροι του νησιού έχουν προπονηθεί αρκετά ήδη στις πινακίδες σήμανσης, όπως προαναφέραμε!
Ενώ λοιπόν έχουμε αυτό το “μοντέλο” πιστολά στο μυαλό μας, προκύπτει ολυμπιονίκης στο άθλημα μια πανέμορφη, γλυκύτατη και συνεσταλμένη Ελληνίδα, αποδεικνύοντας πως το “νταηλίκι” των μαυροπουκαμισάδων πιστολέρο είναι “τζάμπα – μαγκιά”!
Αφήστε δε, που και λόγω επιθέτου το κορίτσι παραπέμπει στη “λεβεντογέννα”! Να λοιπόν μία λαμπρή ευκαιρία οι συντοπίτες μας “πυροβολητές” να διοχετεύσουν τις σκοπευτικές τους ικανότητες σε κάτι πιο χρήσιμο για τους ίδιους από τη διάτρηση των πινακίδων σήμανσης και τη μετατροπή γάμων και βαφτίσεων σε πεδία βολής! Ας μεριμνήσουν οι αρμόδιοι να δημιουργήσουν τις υποδομές εκείνες που οι Κρητικοί θα εκτονώνονται “σκοπευτικώς”, μήπως και τη γλιτώσουν κάποιοι συμπολίτες μας “άμαχοι” από πιθανούς τραυματισμούς ή άλλες χειρότερες απώλειες.
Αν τώρα λόγω οικονομικής δυσχέρειας δεν είναι εύκολο να γίνουν αυτές οι «υποδομές», ας πάνε οι πιστολέρο μας σε… νταμάρια να ασκήσουν το άθλημα, καθότι η συγκεκριμένη “υποδομή” στήριξε την Ελληνίδα ολυμπιονίκη στην προσπάθειά της! Δικαίως, λοιπόν, φωτογραφίζονται οι «παρατρεχάμενοι» των ολυμπιακών επιτροπών και ομοσπονδιών με την όμορφη Άννα, τόση βοήθεια τής παρείχαν άλλωστε!
* istor.tzanakis@gmail.com

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα