Ενα μεγάλο “ευχαριστώ” μέσα από την καρδιά του… ένα “ευχαριστώ” προς όλους και καθένα ξεχωριστά έστειλε ο Γεράσιμος μέσω ενός συγκινητικού μηνύματος στο οποίο γράφει: «Σας ευχαριστώ όλους. Σήμερα για εμένα, αύριο για κάποιον που θα βρίσκεται στη θέση μου».
Το ευχαριστώ του 19χρονου Γεράσιμου απευθύνεται σε όλους εκείνους που έκαναν το πιο απλό, μάζεψαν τα καπάκια από συσκευασίες (μπουκάλια νερού, σαμπουάν, διάφορα απορρυπαντικά κ.ά.) προκειμένου να τα στείλουν στον νεαρό Χανιώτη για να αποκτήσει το δικό του αμαξίδιο.
Η συγκέντρωση καπακιών συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και όσοι επιθυμούν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 6938830630, 6946948182, 6973347576.
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας,
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.