Τετάρτη, 12 Μαΐου, 2021

Το 2ο βραβείο απέσπασαν οι “Κρητοβουτιές” του ΕΠΑΛ Βρυσών

Το δεύτερο βραβείο απέσπασε η ομάδα του ΕΠΑ.Λ. Βρυσών Αποκορώνου από τη Μαθητική Εμπορική Έκθεση του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη!

Όπως έγραψαν τα “Χ.ν.” την περασμένη Δευτέρα, οι μαθητές του τομέα Οικονομίας και Διοίκησης του ΕΠΑ.Λ. Βρυσών δημιούργησαν κριτσίνια με γεύση κρητικής γραβιέρας και λιαστής ντομάτας που συνοδεύονται από ντιπ πάστας ελιάς με άρωμα θυμαριού και κριτσίνια με γεύση μήλου, καρυδιού και κανέλας που συνοδεύονται από ντιπ με ταχίνι και πετιμέζι. Τα δύο προϊόντα είναι συσκευασμένα σε μία φαινομενικά μόνον πλαστική συσκευασία, η οποία είναι φιλική προς το περιβάλλον φτιαγμένη από υλικά φυσικής προέλευσης.
Το βραβείο απένειμε ο πρόεδρος του ΣΒΒΕ, Αθανάσιος Σαββάκης, μαζί με την επίτιμη Πρόεδρο του ΣΕΝ/JA Greece, Λίτσα Παναγιωτοπούλου.

Το πρώτο βραβείο πήρε η μαθητική εικονική επιχείρηση “Ant” από μαθητές της Γ’ τάξης του Αρσάκειου Γυμνάσιου Ιωαννίνων. Πρόκειται για μια εφαρμογή που ενημερώνει για την πτώση των τιμών και κάνει πιο εύκολες τις ηλεκτρονικές αγορές.
Στην έκθεση συμμετείχαν πάνω από 1.200 μαθητές και μαθήτριες, από 37 Γυμνάσια και Λύκεια της Βόρειας Ελλάδας, της Κρήτης και της Ρόδου, βρέθηκαν χθες στο εμπορικό κέντρο Μediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη και παρουσίασαν τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες που δημιούργησαν από την αρχή της σχολικής χρονιάς.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες