Μουσείο Τυπογραφείας

Τιτιβίσματα – Ό,τι είδαμε στο @HaniotikaNea

02-titibismata@choricos
Κυβέρνηση κι αντιπολίτευση αντί να αξιοποιήσουν την αναβολή,για την κατοχείρωση των δικαιωμάτων των ομογενών στην Αλβανία και της χρήσης του όρου “μακεδονικός” στα ελληνικά προϊόντα, θλίβονται γιατί οι άσπονδοι γείτονες δεν πήραν ημερομηνία έναρξης διαπραγματεύσεων με ΕΕ. Τρέλα..

@romosfiliras1
Ο Μακρόν με το (προσωρινό) βέτο σε Αλβανους και Βόρειομακεδόνες, υπηρετεί την εθνική του στρατηγική και επιπλέον την ιδέα του για την νέα αρχιτεκτονική στην ΕΕ. Οπως κάνουν όλοι οι σοβαροί ηγέτες δηλαδή, δεν παίρνει κρίσιμες αποφάσεις επειδή ο Ζάεφ φαίνεται συμπαθής.

@m_kritharidis25
Η Κυβέρνηση απάντησε στην ερώτηση της βουλευτή του ΜέΡΑ25 για το #ΚΕΘΕΑ, ότι με την αρχή της «χρηστής διοίκησης» δεν γίνεται ένας οργανισμός που χρηματοδοτείται από το κράτος να μην διοικείται από αυτό. Φυσικά η ΝΔ είχε άλλη άποψη για τις τράπεζες που ανακεφαλαιοποιήθηκαν.

@tou_diaolou
Σε λίγο Τραμπ και Ερντογάν θα γράφουν αμενσιωτα ο ένας για τον άλλον στο τουίτερ

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.