Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2023

Την Τρίτη η εκδήλωση βράβευσης του 39ου Παγκρήτιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού

Η εκδήλωση βράβευσης των διακριθέντων στον 39ο Παγκρήτιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό του Συνδέσμου Φιλολόγων νομού Χανίων θα πραγματοποιηθεί, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης, την Τρίτη 21 Μαρτίου 2023 και ώρα 7 μ.μ. στο Κ.Α.Μ. (Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου) στα Χανιά.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση η εκδήλωση «θα περιλαμβάνει θεατρική απόδοση της ποιητικής σύνθεσης Σονάτα του σεληνόφωτος του Γιάννη Ρίτσου από την ομάδα “Λέξεις και Νότες”.
Σκηνοθεσία – Ερμηνεία: Ελπινίκη Μιχαλούδη
Νέος: Παναγιώτης Νικολιδάκης
Πιάνο-Φωνητικά: Μαρία Στάμου – Λαγουδάκη
Εισήγηση: Βαρβάρα Περράκη
Τα βιβλία-δώρα που θα συνοδεύουν τα βραβεία προσφέρει η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.
Ο Σύνδεσμος θα φροντίσει για την αποστολή των βραβείων σε όσους/ές δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν στην εκδήλωση της απονομής.
Ο Σύνδεσμος ευχαριστεί θερμά όλους τους φορείς συνδιοργάνωσης, την ομάδα “Λέξεις και Νότες”, τα μέλη των κριτικών επιτροπών, τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς»

Την εκδήλωση διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Νομού Χανίων, η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων, η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ και η ομάδα “Λέξεις και Νότες” συνδιοργανώνουν την εκδήλωση βράβευσης των μαθητών/τριών που διακρίθηκαν στον 39ο Παγκρήτιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό του Συνδέσμου.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα