Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Την Πέμπτη ο εορτασμός στα Θοδωρού – Επισκέψιμη η νησίδα

Επισκέψιμη θα είναι η νησίδα Θοδωρού τη Πέμπτη 8 Ιουνίου ημέρα της εορτής των Αγίων Θεοδώρων. Οι μετακινήσεις για την νησίδα θα ξεκινήσουν από τον 2ο μόλο της Αγ. Μαρίνας (πίσω από το Φαρμακείο) στις 07:30 το πρωί καθώς και από το λιμανάκι του Πλατανιά. Το τελευταίο πλοιάριο θα αναχωρήσει για την νησίδα στις 12:00. Τελευταία αναχώρηση από την νησίδα στις 13:30.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «ο Δήμος Χανίων, η Δασική Υπηρεσία Χανίων, το Λιμεναρχείο Χανίων, η τοπική Κοινότητα Αγίας Μαρίνας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Τα Θοδωρού”, ο
Σύλλογος Επιχειρηματιών Αγ.Μαρίνας, η ποδοσφαιρική ομάδα «Γρανίτης» και η Ενορία Αγίας Μαρίνας εορτάζουν την Πέμπτη 8 Ιουνίου την ημέρα της εορτής των Αγίων Θεοδώρων και συνδιοργανώνουν το δημοφιλές ετήσιο πανηγύρι στην ομώνυμη νησίδα στην Αγία Μαρίνα.
Είναι μία μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν τόσο οι Δημότες των Χανίων όσο και οι επισκέπτες-τουρίστες-προσκυνητές το υπέροχο νησάκι με την μεγάλη οικολογική σημασία και τον σημαντικό ρόλο του στην διάσωση του προστατευόμενου κρητικού αίγαγρου.
Οι μετακινήσεις για την νησίδα θα ξεκινήσουν από τον 2ο μόλο της Αγ. Μαρίνας (πίσω από το Φαρμακείο) στις 07:30 το πρωί καθώς και από το λιμανάκι του Πλατανιά. Το τελευταίο πλοιάριο θα αναχωρήσει για την νησίδα στις 12:00. Τελευταία αναχώρηση από την νησίδα στις 13:30».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα