Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Την Κυριακή 18/11 ο “1ος Δρόμος Μουσούρων”

O Δήμος Πλατανιά, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης/Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον ΣΔΥΧ και τους Πολιτιστικούς-Αθλητικούς συλλόγους της περιοχής του Δ.Δ. Μουσούρων, διοργανώνει την Κυριακή 18 Νοεμβρίου αγώνα δρόμου με την ονομασία “1ος Δρόμος Μουσούρων”.
Όπως τονίστηκε στη συνέντευξης Τύπου η οποία δόθηκε σε αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Χανίων, οι δηλώσεις συμμετοχής ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, ενώ πολύ μεγάλη ήταν και η ανταπόκριση των εθελοντών. Στη συνέντευξη παραβρέθηκαν και μίλησαν ο δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Πλατανιά, Αντώνης Φραγκονικολάκης, Γιώργος Παπουτσάκης, η υπεύθυνη αθλητισμού της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, Κατερίνα Ζομπανάκη και ο πρόεδρος του ΣΔΥΧ, Γιώργος Αλογδιανάκης.
Όλοι τους έκαναν λόγω για μια διοργάνωση που θα βάλει τις βάσεις ώστε ο αγώνας αυτός να καθιερωθεί, ευχόμενοι ο καιρός να είναι “σύμμαχος” στην προσπάθειά τους.
Ο “1ος Δρόμος Μουσούρων” περιλαμβάνει δυο διαδρομές, που έχουν κοινή ώρα εκκίνησης (10.30πμ). Αυτή των 10χλμ θα ξεκινήσει από την πλατεία του Σκηνέ και μέσω Αλικιανού – Φουρνέ, ο τερματισμός θα γίνει στα Μεσκλά, ενώ η εκκίνηση αυτής των 4χλμ (για μικρούς και μεγάλους) θα δοθεί από τη γέφυρα του Φουρνέ και ο τερματισμός θα είναι επίσης στα Μεσκλά.

Από αριστερά οι κ. Ζομπανάκη, Φραγκονικολάκης, Μαλανδράκης, Αλογδιανάκης, Παπουτσάκης

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες