Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020

Την απόσυρση του αγροτικού νομοσχεδίου ζητά το ΜέΡΑ25

Την απόσυρση του αγροτικού νομοσχεδίου και ουσιαστικό διάλογο με τους κοινωνικούς φορείς ζητά με δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης.

Ο κ. Κριθαρίδης επικρίνει την κυβέρνηση για «ιδιωτικομανία» και προσθέτει ότι «η επέλαση του νεοφιλελευθερισμού σε όλα τα επίπεδα άσκησης πολιτικής και ο συντηρητισμός απηχούν ένα ακόμη νομοθέτημα της ΝΔ». Επίσης, σημειώνει ότι το εν λόγω νομοσχέδιο ψηφίζεται «από το μνημονιακό τόξο σε πλήρη σύνθεση (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ) που ουσιαστικά διαλύει τους αγροτικούς συνεταιρισμούς λίγους μόλις μήνες αφότου η ίδια κυβέρνηση ξεκίνησε την προσπάθεια εκχώρησης τους σε ιδιώτες».

Τέλος τονίζει ότι πρόκειται για ένα νομοθέτημα «με χάρες και εξυπηρετήσεις από τη μία και κυνηγητό σε συνεταιρισμούς και βιομηχανική κάνναβη από την άλλη» και καλεί την κυβέρνηση να το αποσύρει και να ξεκινήσει έναν πραγματικό και ουσιαστικό διάλογο με τους κοινωνικούς φορείς για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων του αγροτικού κόσμου και όχι απλώς για τη διάλυση και της αγροτικής τους παραγωγής.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες