Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023

Τιμή σε απόδημους και ντόπιους Κρήτες από το Ίδρυμα Ελ. Βενιζέλος

Εκδήλωση με θέμα: «Ο παλμός της Κρήτης στον κόσμο. Τιμή σε απόδημους και ντόπιους Κρήτες» που διοργανώνει το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Αυγούστου και ώρα 20:00, στον αύλειο χώρο του Μεγάρου Μητροπολίτης Ειρηναίος Γαλανάκης, στη Χαλέπα Χανίων.
Εταίροι του Ιδρύματος θα αναγορευτούν οι Αντώνης Τσουρδαλάκης, Πρόεδρος της Κρητικής Ομοσπονδίας Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας, Μανώλης Κουγιουμουτζής, πρ. Πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών, Σταμάτης Κοτσιφάκης και Χριστίνα Κοτσιφάκη – Σαρρή.
Αναφορά στην προσφορά των τιμώμενων θα κάνουν, αντίστοιχα, οι Γιώργος Μαμουνής, Πρόεδρος του Κρητικού Συλλόγου Ντάργουιν, μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Κρητικής Ομοσπονδίας Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας, Αλεξάνδρα Σαριδάκη, στελέχος της ελληνικής αντιπροσωπείας στην Ευρωβουλή, Προέδρος του Συλλόγου Κρητών Λουξεμβούργου και Βαγγέλης Κακατσάκης, Δάσκαλος – Λογοτέχνης.

Η εκδήλωση θα κλείσει με αντιφώνηση από τους τιμώμενους.
Στην εκδήλωση θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, Γιάννης Χρυσουλάκης.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα