Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου, 2022

Τι συνέβη με την εκδήλωση στην Ασή Γωνιά;

Στο καλεντάρι των επετειακών εκδηλώσεων της Επιτροπής για το 1821 έχει ενταχθεί εδώ και καιρό η εκδήλωση στην Ασή Γωνιά για την 155η επέτειο μνήμης από τη συμμετοχή των Μανιατών στις Κρητικές Επαναστάσεις.
Σύμφωνα με όσα είχαν ανακοινωθεί, η εκδήλωση που θα γίνει αύριο στην Ασή Γωνιά, είχε συνδιοργανωτές τον Δήμο Ανατολικής Μάνης, τον Δήμο Αποκορώνου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ασή Γωνιάς “Ο Αγ. Γεώργιος”, την Ομοσπονδία Σωματείων Αποκορώνου Αττικής, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Αγ. Σοφία” και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.
Η πρόσκληση όμως που διακινείται τα τελευταία 24ωρα με την υπογραφή και του αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκου Καλογερή, έχει αποκλειστικά ως διοργανωτές τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ασηγωνιωτών και την Περιφέρεια Κρήτης.
Μένει να διευκρινιστεί λοιπόν από την Αντιπεριφέρεια, τι μεσολάβησε και πού αποδίδεται το “άδειασμα” των υπόλοιπων συνδιοργανωτών της εκδήλωσης, καθώς αποτελεί ασέβεια απέναντι τόσο στον μητροπολίτη Δαμασκηνό (πρόεδρο του “Αγία Σοφία”) όσο και στον θεσμό του δημάρχου (όχι μόνο Αποκορώνου αλλά και Μάνης), αλλά και στην Ομοσπονδία Σωματείων Αποκορώνου Αττικής.
Ελπίδα όλων να πρόκειται περί λάθους και να μην ζήσουμε ένα ακόμη μικροπολιτικό παιχνίδι, στις “πλάτες” μιας τόσο σημαντικής εκδήλωσης.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα