Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2021

Tι έδειξαν τα rapid tests στον Αλικιανό

Κλιμάκια του Ε.Ο.Δ.Υ., σε συνεργασία με το Δήμο Πλατανιά πραγματοποίησαν σήμερα, Τρίτη 18 Μαΐου, δωρεάν ελέγχους ταχείας αυτοδιαγνωστικών test για τον Covid-19 στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αλικιανό, της ΔΕ Μουσούρων, του Δήμου Πλατανιά.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ε.Ο.Δ.Υ., ελήφθησαν 126 δείγματα, από εκπαιδευτικούς, μαθητές και κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, από τα οποία ανιχνεύθηκε 1 θετικό.

Σε δήλωσή της, η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας, κα Μαραγκουδάκη – Πλοκαμάκη Χρυσάνθη, ανέφερε ότι “… Μετά την παραπάνω καταγραφή θετικού κρούσματος, καθίσταται επιτακτική ανάγκη οι κάτοικοι των παραπάνω περιοχών να συνεχίσουν να τηρούν απαρέγκλιτα τους υγειονομικούς κανόνες και να παραμένουν πιστοί στις οδηγίες των ειδικών ώστε να περάσουμε αυτή τη δύσκολη περίοδο χωρίς προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση, ο Δήμος θα συνεχίσει να λαμβάνει μέτρα για την προστασία των πολιτών και θα βρίσκεται διαρκώς δίπλα τους, ανταποκρινόμενος σε κάθε τους ανάγκη. Ευχαριστούμε θερμά τον υπεύθυνο του Ε.Ο.Δ.Υ. κ Στέφανο Ντουκάκη καθώς και τα μέλη του Συνεργείου του, για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας, καθώς και τους δημότες μας για την ανταπόκρισή τους στον προγραμματισμένο διαγνωστικό έλεγχο, ο οποίος αποσκοπεί στην ασφάλεια όλων μας …”

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες