Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Αρνητικά τα rapid tests στην Πολυτεχνειούπολη

Στο πλαίσιο της προστασίας της δημόσιας υγείας απέναντι στο πρόβλημα του κορωνοϊού και για προληπτικούς λόγους, το Πολυτεχνείο Κρήτης σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ προγραμμάτισε δειγματοληπτικό έλεγχο rapid test για covid-19 στην Πολυτεχνειούπολη, σήμερα Τετάρτη 13 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στον χώρο του Ιατρείου στην Πολυτεχνειούπολη από 9:00 π.μ. έως 12:00 μ.μ. διενεργήθηκαν rapid tests από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ (κινητή ομάδα). Συμμετείχαν συνολικά 107 μέλη του ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού του Πολυτεχνείου Κρήτης, καθώς και φοιτητές που έχουν δηλώσει ότι διαμένουν αυτό το διάστημα στη Φοιτητική Εστία.

Τα δείγματα όλων των ελέγχων ήταν αρνητικά και οι συμμετέχοντες ειδοποιήθηκαν για το αποτέλεσμα με ατομικό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο.

Στο 37ο επεισόδιο παρακολουθούμε τις ραγδαίες εξελίξεις στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων και αναζητούμε την έννοια της “ομόφωνης” ανακοίνωσης του Δ.Σ του Ιδρύματος, προσδοκώντας πιο αισιόδοξες ειδήσεις από το μέτωπο της πανδημίας

Το Πολυτεχνείο Κρήτης, με την εποπτεία και το συντονισμό της ειδικής Επιτροπής Covid-19 του Ιδρύματος, καθώς και την εθελοντική συνεισφορά των μελών της Πολυτεχνικής Κοινότητας, επιβεβαιώνει τη δέσμευσή του στην τήρηση των μέτρων προστασίας και των προληπτικών ελέγχων για τον περιορισμό της πανδημίας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες