Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου, 2021

Τι απαντά ο Μαν. Βολουδάκης στον ΣΥΡΙΖΑ Χανίων για το προσφυγικό

Ανακοίνωση εξέδωσε ο βουλευτής Χανίων της Ν.Δ Μαν. Βολουδάκης στον ΣΥΡΙΖΑ Χανίων για το προσφυγικό.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Βολουδάκης: «Με αποκαλεί λοιπόν “ακροδεξιό” ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων, αλλά και τα κομματικά τους έντυπα Αυγή και Εφημερίδα των Συντακτών, για την πρότασή μου για το μεταναστευτικό! Ποιοί; Τα συνεταιράκια του Καμμένου! Αυτοί που ξέπλυναν κανονικά τη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής, πηγαίνοντας κοινοβουλευτικές επισκέψεις παρέα και αξιοποιώντας τις ψήφους της στη Βουλή. (Γιατί άραγε η Χρυσή Αυγή με την οποία εμείς συγκρουστήκαμε σκληρά την περίοδο 2012-2015, ήταν τόσο “φρόνιμη” στη Βουλή επί ΣΥΡΙΖΑ;) Λοιπόν, καιρός να τελειώνουν τα παραμύθια.

Ανεχτήκαμε για δεκαετιες στην πατρίδα μας την αριστερά να βαφτίζει “ακροδεξιά ρητορική” οποιαδήποτε αναφορά στην πατρίδα, στην εθνική ασφάλεια, στην εθνική ταυτότητα.

Ως εδώ. Η σύγχρονη κεντροδεξιά, πατριωτική και φιλελεύθερη, δεν πτοείται πλέον από τέτοιους θορύβους. Οι πεποιθήσεις της πλειοψηφίας των Ελλήνων, αλλά και ο κοινός νους, εκφράζονται πλέον ελεύθερα, χωρίς λογοκρισία από φορείς απηρχαιωμένης ιδεολογίας που ηγεμόνευε στο παρελθόν. Προχωράμε μπροστά».

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα