Σάββατο, 31 Ιουλίου, 2021

Αμερικανικές εκλογές: Προβάδισμα Μπάιντεν

Σε θρίλερ διαρκείας εξελίσσεται η εκλογική αναμέτρηση για την ανάδειξη του νέου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το ελαφρύ προβάδισμα που κατέχει μέχρι αυτή τη στιγμή ο δημοκρατικός υποψήφιος Τζο Μπάιντεν έναντι του ρεπουμπλικανού αντιπάλου του και νυν προέδρου Ντόναλντ Τραμπ κρίνεται ως ιδιαίτερα εύθραυστο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στις 16:13 ώρα Ελλάδας και σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα αποτελέσματα, Πρόεδρος με 270 εκλέκτορες εκλέγεται οε Joe Biden. Wisconsin και Michigan πέρασαν στους Δημοκρατικούς με λίγες χιλιάδες ψήφους διαφορά. Αν διατηρηθούν όλα τα τωρινά δεδομένα και χωρίς την Pennsylvania ο Biden θα γίνει ο 46ος Πρόεδρος των Η.Π.Α όπως ανέφερε σε ανάρτησή του ο Χανιώτης πολιτικός επιστήμονας/ ερευνητής, Φραγκίσκος Γεωργιλάς.

 

Μόνιμος κάτοικος» Χανίων φαίνεται πως έχει γίνει το ασιατικό κουνούπι τίγρης, όπως προκύπτει από την νέα διαδικτυακή έρευνα για τις επιπτώσεις του ασιατικού κουνουπιού στα Χανιά που εκπονεί το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο σε συνεργασία με τα «Χανιώτικα νέα». Για την έρευνα στην οποία οι Χανιώτες μπορούν να συμμετέχουν διαδικτυακά μέσα από την ιστοσελίδα των «Χ.ν»(https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSew2oDyoUlGRpGgixO0oWQHHNTTIddCGG7rCZr3iRcbHOtG2w/viewform) μιλά στο podcast της σειράς «on/off the record » ο εντομολόγος Δρ Αντώνης Μιχαηλάκης, τακτικός ερευνητής στο Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες