23.4 C
Chania
Σάββατο, 12 Ιουλίου, 2025

Θρίλερ με τις έδρες στην Κρήτη

Εντυπωσιακή ανατροπή, δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για την κατανομή των 16 εδρών στην Κρήτη. Αλλά μέχρι τα τελικά ποσοστά και την οριστική ενσωμάτωση οι υποψήφιοι βουλευτές θα ζήσουν στιγμές αγωνίας.

Πιο συγκεκριμένα μέχρι αυτή την ώρα το υπουργείο Εσωτερικών δίνει στην ενσωμάτωση 6 έδρες(προηγουμένως τις έχει πάει στο 5) στο Ηράκλειο για το ΣΥΡΙΖΑ, 4 στα Χανιά κι από μία σε Λασίθι και Ρέθυμνο! Συνολικά 12 από τις 16 έδρες! Δηλαδή στα Χανιά βγαίνουν οι προηγούμενοι κ.Σταθάκης, Πολάκης, Βαγιωνάκη και ο κ.Μπαλωμενάκης!

Στο Ηράκλειο με έξι εκλέγονται οι κ.Τσίπρας, Μιχελογιαννάκης, Βαρδάκης, Ηγουμενίδης, Κλάδος και Νίκη Γιαμαλάκη. Αλλά για να είμαστε ακριβείς δεν θα μείνουν έτσι οι έδρες καθώς στην τελική ενσωμάτωση θα πάρουν κι άλλοι εδρες, σίγουρο θεωρείται το ΚΚΕ κι ένα ακόμη “μικρό” κόμμα.

Το βέβαιο είναι ότι εκτός Βουλής μένουν οι κ.Κριτσωτάκης και Δερμιτζάκης που επέλεξαν τη ΛΑΕ και εάν δεν μπει το Ποτάμι και ο κ.Δανέλλης Πηγή:  cretalive


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα