Κυριακή, 25 Ιουλίου, 2021

Θετικές στον κορωνοϊό τρεις πλήρως εμβολιασμένες ασθενείς στο Γ.Ν. Χανίων

Θετικές στον κορωνοϊό βρέθηκαν τρεις ηλικιωμένες ασθενείς, νοσηλευόμενες στην Ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου Χανίων, σύμφωνα με πληροφορίες των “Χ.ν”. Σημειώνεται πως και οι τρεις έχουν εμβολιαστεί πλήρως ενώ μεταφέρθηκαν εκεί από θεραπευτήριο κλειστής νοσηλείας της Π.Ε. Χανίων.
Στο μεταξύ, αισθητή είναι πλέον και στο σύστημα υγείας στην Κρήτη, η πίεση των εκατοντάδων νέων μολύνσεων του τελευταίου 20ημερου. Ειδικότερα, στο νησί από την 1η Ιουλίου μέχρι και χθες, είχαν εξακριβωθεί 3.791 νέα κρούσματα κορωνοϊού ενώ χθες καταγράφονταν 86 νοσηλείες σε σχέση με 43 την περασμένη Τρίτη!
Όπως εξηγούν ειδικοί στα «Χ.ν.» η αύξηση αυτή ήταν αναμενόμενη, καθώς η διασπορά που είχε αρχικά ξεκινήσει σε παιδιά και νέους, τώρα έχει μεταφερθεί στα πιο ευάλωτα μέλη των οικογενειών τους, τα οποία οδηγούνται στο νοσοκομείο.
Η πίεση αναμένεται να ενταθεί περίπου μετά από ένα 10ήμερο, όταν θα αρχίσουν να γεμίζουν και οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) κορωνοϊού, από ασθενείς που θα παρουσιάσουν επιδείνωση. Σε εκείνο το χρονικό σημείο θα χρειαστεί η λήψη μέτρων ανάσχεσης της διασποράς εάν παραμένει στα ίδια επίπεδα καθημερινών διαγνώσεων.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες