Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023

Θεατρική παράσταση “Καραϊσκάκενα ο Θρύλος”

Η “Καραϊ̈σκάκενα, o Θρύλος” της Σοφίας Καψούρου θα παρουσιαστεί στα Χανιά στο θέατρο “Fatum” (Δικτύνης 17). Ο μονόλογος της Σοφίας Καψούρου, βασίζεται στη ζωή της μητέρας του Γεωργιου Καραϊσκάκη, ενώ η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά με τη Σοφία Καψούρου στον ρόλο της Καραϊσκάκενας.
Το έργο θα παρουσιαστεί στο καινούριο θέατρο “Fatum” για 7 παραστάσεις: Παρασκευή 3 και 10 Φεβρουαρίου ώρα 21:30, Σάββατο 4 και 11 Φεβρουαρίου ώρα 20:00, Κυριακή 5 και 12 Φεβρουαρίου ώρα 20:00, Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου ώρα 20:00. Διάρκεια 60′ (χωρίς διάλειμμα).
Η παράσταση του Πολυχώρου Vault έχει ήδη ανέβει στην Αθήνα με την οικονομική υποστήριξη και την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Συντελεστές: Συγγραφέας: Σοφία Καψούρου. Σκηνοθεσία: Δημήτρης Καρατζιάς. Πρωτότυπη μουσική σύνθεση: Μάνος Αντωνιάδης. Σκηνικό / Κοστούμι: Γιώργος Λιντζέρης. Κατασκευή Σκηνικού: Κώστας Μπακάλης. Αγιογραφίες: Κική Μαυρίδου. Κατασκευή κοστουμιού: Παναγιώτα Τσομπανάκη (Ατελιέ Τσομπανάκη). Σχεδιασμός φωτισμών: Γιάννης Λύκος. Το έργο προλογίζει στο πρόγραμμα της παράστασης ο Γιώργος Βέλτσος.
Στο πλαίσιο της παράστασης η θεατρική συγγραφέας και ηθοποιός Σοφία Καψούρου θα παραδώσει 4, 5, 11 και 12 Φεβρουαρίου στο Θέατρο “Fatum” ένα τετραήμερο masterclass θεατρικής γραφής και υποκριτικής με θέμα: “Έρωτας και μονόλογος”.
Για επικοινωνία, πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων 6948524886 και fatumarts@hotmail.com


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα