Θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα, με θύματα δύο νεαρούς 21 ετών, σημειώθηκαν τα ξημερώματα σε Καλλιθέα Χαλκιδικής και Δροσάτο Κιλκίς. Λίγο μετά τις 7 το πρωί οδηγός μηχανής μεγάλου κυβισμού έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε Ι.Χ. αυτοκίνητο στην περιοχή της Καλλιθέας. Ο 21 ετών οδηγός μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας όπου και κατέληξε. Νωρίτερα, στις 5:45 τα ξημερώματα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε στο Δροσάτο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του νεαρού.
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας,
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.