Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου, 2021

Τέσσερα μετάλλια για τα κορίτσια της καλλιτεχνικής κολύμβησης του ΝΟΧ

Με μεγάλη επιτυχία εξελίσσεται και ολοκληρώνεται την Κυριακή (7/4) η συμμετοχή για τα κορίτσια καλλιτεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο «HELLAS BEETLES CUP» που διεξάγεται στην Αλεξανδρούπολη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σε επίπεδο σωματείων, ο Ναυτικός Ομιλος έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τα χορευτικά του. Τα κορίτσια έχουν καταφέρει να κερδίσουν τρία μετάλλια, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα και επιδιώκουν να ολοκληρώσουν την παρουσία τους, έχοντας ακόμα να αγωνιστούν στο ελεύθερο ντουέτο και το κόμπο.

Στο ελεύθερο ομαδικό, ο Ναυτικός Ομιλος κατέκτησε τη 2η θέση, ενώ στο τεχνικό ομαδικό αναδείχτηκε 3ος, όπως και στο τεχνικό ντουέτο.

Αναλυτικά τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα για τα κορίτσια του ΝΟΧ είναι τα εξής:

• ΤΕΧΝΙΚΟ ΟΜΑΔΙΚΟ
3η θέση – 63,1158β.
Δουλαβέρη Ειρήνη, Κρασάκη Ελπίδα, Κρομμυδάκη Ιφιγένεια, Νίκου Γαρυφαλιάνα, Ξηραφάκη Μαρία, Τζατζιμάκη Αγγελική, Τζιτζικαλάκη Στυλιανή, Τουσισβίλι Αννα Μαρία, Ντουρουντάκη Αντωνία (R), Εικοσιπεντάκη Μαρία Αρτεμη (R)

• ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΟΜΑΔΙΚΟ
2η θέση – 67,4667β.
Κρασάκη Ελπίδα, Κρομμυδάκη Ιφιγένεια, Νίκου Γαρυφαλιάνα, Ντουρουντάκη Αντωνία, Ξηραφάκη Μαρία, Τζατζιμάκη Αγγελική, Τουσισβίλι Αννα Μαρία, Δουλαβέρη Ειρήνη (R), Εικοσιπεντάκη Μαρία Αρτεμη (R)

• ΤΕΧΝΙΚΟ ΝΤΟΥΕΤΟ
3η θέση – 67,1447β.
Κρομμυδάκη Ιφιγένεια – Τζιτζικαλάκη Στυλιανή
9η θέση – 62,4180β.
Κρασάκη Ελπίδα – Νίκου Γαρυφαλιάνα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα