Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου, 2022

“Τέλος” εποχής Γιανναράκη στη Δάφνη Αποκορώνου

Την οριστική του απόφαση να αποχωρήσει από την θέση του προέδρου του ΑΠΣ «ΔΑΦΝΗ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ» μετά από σχεδόν μια 20ετία, έκανε γνωστή μέσω σχετικής ανακοίνωσης ο Ιωσήφ Γιανναράκης.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «με την παρούσα ανακοίνωσή μου, επιθυμώ να γνωστοποιήσω προς κάθε πλευρά την οριστική μου απόφαση για αποχώρηση από την θέση του προέδρου του ΑΠΣ «ΔΑΦΝΗ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ», θέση την οποία υπηρέτησα επί μία σχεδόν 20ετία, με πολύ όρεξη, μεράκι, πάθος και προσωπικό αγώνα» ενώ επισημαίνει ότι «έχω δε καθαρή τη συνείδησή μου ότι όλα αυτά τα χρόνια, προσέφερα ότι μπορούσα στην ομάδα της καρδιάς μου, με όλες μου τις δυνάμεις και επιδιώκοντας το καλύτερο δυνατό για τους αθλητές μας, τους φιλάθλους μας και το σωματείο εν γένει».

Στην συνέχεια της ανακοίνωσης ο κ. Γιανναράκης αναφέρει ότι «Στο διάστημα αυτό , υπήρξαν και δύσκολες και ευχάριστες στιγμές, νίκες, ήττες, πανηγυρισμοί και απογοητεύσεις. ‘Όμως πάντοτε συνεχίζαμε πιο δυνατοί , ώστε η ομάδα μας να έχει παρόν και μέλλον. Αυτό ελπίζω να συμβεί και στο εξής, με την ΔΑΦΝΗ να επανέλθει στο προσκήνιο πιο δυνατή και ανανεωμένη, για να πετυχαίνει αυτό που είναι ο κύριος σκοπός της: να φέρνει τον κόσμο, τους νέους και τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, ειδικά σε μία περιοχή μακριά από αστικά κέντρα».

Τέλος στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «Η σωρευμένη κόπωση , η προσωπική φθορά από τις ατελείωτες ώρες ενασχόλησης, η απογοήτευση αρκετές φορές από την αντιμετώπιση της ομάδας μας από τα κέντρα αποφάσεων, την ΕΠΣΧ, τις διαιτησίες και λοιπούς εμπλεκόμενους, καθιστούν πλέον αδύνατη την συνέχιση της παρουσίας μου στην θέση του Προέδρου. Θα ήθελα ενόψει της αποχώρησής μου να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια, αθλητές, προπονητές, συνεργάτες, ακόμα και αντιπάλους. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κυρία Σταυρούλα Λεβάκη-Λαγαράκη, για την άψογη συνεργασία και βοήθειά της επί σειρά ετών. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα μας, στην οποία πάντοτε θα είμαι δίπλα της, ανεξαρτήτως θέσεως»


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα