Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2023

Τελικά αποτελέσματα για εκλογή προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Τα τελικά αποτελέσματα από τις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, έδωσε στην δημοσιότητα η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή Εκλογών.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση μετά την ενσωμάτωση του συνόλου των ψηφισάντων στα 537 από τα 537 Εκλογικά Τμήματα και μέσω της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας ψηφοφόρων του εξωτερικού τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Ψήφισαν 148.821 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Έγκυρα ψηφοδέλτια: 147.821

Λευκά: 293

‘Ακυρα: 1220

Επί των εγκύρων έλαβαν:

Κασσελάκης Στέφανος: 44,91% (66.156 ψήφοι)

Αχτσιόγλου Έφη: 36,18% (53.292 ψήφοι)

Τσακαλώτος Ευκλείδης: 8,93% (13.156 ψήφοι)

Παππάς Nίκος: 8,68% (12.787 ψήφοι)

Τζουμάκας Στέφανος: 1,3% (1.917 ψήφοι)

Με βάση το παραπάνω αποτέλεσμα, «η ΚΕΦΕ προκηρύσσει επαναληπτική εκλογή για την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 μεταξύ των, με αλφαβητική σειρά: Αχτσιόγλου Έφη και Κασσελάκη Στέφανου». Σημειώνει, τέλος, ότι η παραπάνω απόφαση πάρθηκε ομόφωνα.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

1 Comment

 1. Η εξωτερική πολιτική ”των συγγενών κομμάτων” αναμοχλευθείσα απ την διπλωματία των ΗΠΑ , για την Ελλάδα , 61-62 χρόνια μετά ( τώρα πίσω πίσω) πάλι παρούσα. Τότε από πίσω ήταν το κυπριακό και όπως επετεύχθει το 1974.
  Καλά και αυτοί οι εγκέφαλοι του Σταίητ Ντιπάρτμεντ και των υπηρεσιών του άσπρου σπιτιού ( Λευκού οίκου) δεν βρήκαν τίποτα άλλο?? Τόσο δημιουργικη αμηχανία στον διπλωματικό στοχασμό και σχεδιασμό ??
  Με τον καιρό θα φανεί τι είναι πίσω απ την νέα εκδοχή των ” Συγγενών κομμάτων”. Και μήπως εκ παραλλήλου με τότε, σήμερα θεωρείται ότι είναι θέμα εδαφικό ?? Ας κρατηθεί αυτή η πιθανότητα .
  Για την ιστορία , η εφαρμογή των συγγενών κομμάτων τα χρόνια εκείνα 1961 και μετά απέτυχε παταγωγδώς στο διπλωματικό κρατικό επίπεδο.
  Βέβαια μετά ακολουθήθηκαν άλλοι δρόμοι ώς σχεδιασμός, αλλά ήταν βιαιότεροι .. που τους σήκωνε η εποχή.
  Σήμερα ” τα συγγενή κόμματα ” ώς πολιτική μεθόδευση βρίσκονται εκτός τεχνικά ώς αντικείμενο στόχου . Αλλά υπάρχει πιθανότητα ομοιότητας ουσίας στον στόχο.
  Είδωμεν

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα