Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, 2020

Τα “Χανιώτικα νέα” στην οθόνη σας

Λόγω των έκτακτων οικονομικών συνθηκών που δημιουργούνται λόγω του κορωνοϊού, αναστέλλεται από την Πέμπτη 19 Μαρτίου, η ελεύθερη πρόσβαση στο pdf της εφημερίδας μέσα από το www.haniotika-nea.gr . Με τη βοήθειά σας μπορεί να κρατηθεί “ζωντανή” αυτή η εκδοτική προσπάθεια. Ενεργοποιήστε την ηλεκτρονική συνδρομής σας και διαβάστε την εφημερίδα σε μορφή pdf στέλνοντας email  στο ads@haniotika-nea.gr ή καλώντας καθημερινά από Δευτέρα έως Σάββατο 9π.μ. – 3μ.μ στο 28210 70563-6 .

Εντός των ημερών θα τεθεί σε λειτουργία το αυτόματο σύστημα αγοράς της ημερήσιας ηλεκτρονικής έκδοσης.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη και ελπίζουμε να την ανταποδώσουμε και ετούτη τη φορά.

7 Comments

  1. Η εφημερίδα που άντεξε 53 χρόνια με ανταγωνισμούς και πολλές κακές περιόδους δίνει και πάλι τη μάχη για να μπορέσει να ενημερώνει έγκαιρα και έγκυρα όπως πάντα το αναγνωστικό κοινό. Από καρδιάς πολλές ευχές για επιτυχία και σε αυτή την προσπάθεια.

  2. ερωτηση. σταματαει η κανονικη εκδοση , σε χαρτι , της εφημεριδας;; μην ξεχνουμε οτι πολυς κοσμος, ιδιως οι μεγαλυτεροι δεν εχουν και τοσο καλη σχεση με το διαδικτυο , και τους υπολογιστες …

  3. Σε περίοδο απαγόρευσης να αγγίζουμε οτιδήποτε αλλά και να βγαίνουμε από τα σπίτια μας (η καραντίνα που ακούτε και εσείς φαντάζομαι) είναι εξαιρετική επιλογή να στερήσετε την ενημέρωση από τους αναγνώστες σας.

  4. Καλησπέρα σας.
    Να σας ρωτήσω κάτι?? Για να δω την εφημερίδα στο internet πρέπει να πληρώσω συνδρομή? Δεν είναι όπως παλιά? Δεν έχω καταλάβει. Σας παρακαλώ απαντήστε μου άμεσα.
    Σας ευχαριστώ πολύ.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες