Συχνά – πυκνά τα “black out” στα φανάρια στον κόμβο των Μουρνιών. Άρχισαν να αναζητούν τους λόγους των συχνών διακοπών οι άνθρωποι του Τμήματος Φωτεινής Σηματοδότησης του Δήμου Χανίων και βρήκαν τον ένοχο. Τα καλώδια έχουν βάλει στόχο… ποντικοί από τους γύρω αγρούς. Μέχρι και την εξολόθρευση των ενόχων ή την καλύτερη προστασία των καλωδιώσεων οι διακοπές θα συνεχίζονται προς απογοήτευση των οδηγών, που καθημερινά περνάνε από τον κόμβο.
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας,
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.