Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου, 2021

“Τα χελιδόνια του μοναχού”

“Τα χελιδόνια του μοναχού” είναι ο τίτλος της ποιητικής συλλογής του Βαγγέλη Θ. Κακατσάκη, που παρουσιάζεται την Τετάρτη 4 Αυγούστου στις 8 μ.μ. στον αύλειο χώρο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» στη Χαλέπα. Η συλλογή εκδόθηκε το 2020 και έχει αποσπάσει πολλές εγκωμιαστικές κριτικές.

Την εκδήλωση διοργανώνει το Κοινωφελές Ίδρυμα «Αγία Σοφία», σε συνεργασία με την Ένωση Πνευματικών Δημιουργών Χανίων και τις εκδόσεις «Πυξίδα της Πόλης», με την υποστήριξη του Εθνικού Ιδρύματος «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος».

Για το βιβλίο μιλούν η Στέλλα Αλιγιζάκη, φιλόλογος, συγγραφέας και η Μαρία Μαράκη, διευθύντρια του ΓΕΛ Σούδας, φιλόλογος, ενώ ποιήματα διαβάζει ο Νεκτάριος Ευ. Κακατσάκης, αρθρογράφος.

Συντονίζει ο Μάρκος Σελλιανάκης, γραμματέας του Ιδρύματος “Αγία Σοφία”, κοινωνιολόγος. Η εκδήλωση πλαισιώνεται από τέσσερα ποιήματα της συλλογής που μελοποίησε ο δάσκαλος, μουσικός Γιάννης Τσαραμανίδης.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου, που εκδόθηκε με χορηγία της οικογένειας Γεωργίου Χαρ. Παπαδάκη, διατίθενται για τις ανάγκες του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Αγία Σοφία». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τηρηθούν οι ισχύοντες υγειονομικοί κανόνες.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες