Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου, 2022

Συζήτηση για τα Νεώρια στο δημοτικό συμβούλιο Χανίων

Συζήτηση για τις χρήσεις των Νεωρίων θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό συμβούλιο Χανίων την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου στις 15:30, η οποία θα διεξαχθεί με τηλεδιάσκεψη.

Αναλυτικότερα το θέμα συζήτησης που είναι και το μοναδικό στη συνεδρίαση έχει ως εξής: 1. Έγκριση Πρότασης Χρήσεων – Προμελέτης Αποκατάστασης και Ανάδειξης του Συγκροτήματος των επτά (7) Ενετικών Νεωρίων στη Παλιά Πόλη Χανίων μετά την ολοκλήρωση της Ά Φάσης της Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης με τίτλο «ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ – ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΧΡΗΣΕΩΝ – ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΡΙΩΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ» {Δήμαρχος-Ξανθουδάκης}

2 Comments

  1. Η υλοποίηση της αποκατάστασης των κτισμάτων αυτών , θέλει τεχνίτες να είναι σε διάλογο με τα υλικά αποκατάστασης, και αυτό πρέπει να είναι στο νού των παραγωγών της αποκατάστασης.
    Διότι , ότι είναι συγγραφικά εκ των προτέρων φκιαγμένο ( μελέτη ) που καλείται να υλοποιήσει ο τεχνικός, αποτελεί βέβαια και καλλιτεχνίας , αλλά όχι την πρέπουσα αποκατάσταση.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα