Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου, 2022

Σύσκεψη στη Σητεία παρουσία του Υπ. Ναυτιλίας Γ. Πλακιωτάκη

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και Βουλευτή Λασιθίου κ. Γιάννη Πλακιωτάκη. Παρόντες επίσης ο Δήμαρχος Σητείας Γιώργος Ζερβάκης, οι Αντιδήμαρχοι Σητείας Ελένη Πλατανάκη, Γιάννης Παπαδάκης, Νίκος Μακρυνάκης και Γιώργος Αιλαμάκης, οι επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων Νίκος Κουρουπάκης και Θοδωρής Πατεράκης , ο Πρόεδρος του ΔΛΤ Σητείας Μιχάλης Αντωνιδάκης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ Σταύρος Συλλιγαρδάκης , ο περιφερειακός Σύμβουλος Λασιθίου Κωνσταντίνος Ξενικάκης..

Ο Πρόεδρος του ΔΣ Νίκος Μεραμβελιωτάκης καλωσόρισε θερμά όπως και όλοι οι συμμετέχοντες στην σύσκεψη τον κ. Πλακωτάκη τον οποίο επίσης ευχαρίστησαν για την παρουσία του και του  οποίου ζήτησαν την στήριξη για την προώθηση, επίλυση  προβλημάτων και την δρομολόγηση για την υλοποίηση έργων σημαντικών για την περιοχή.

Αναλυτικό υπόμνημα παρέδωσε ο κ. Ζερβάκης στον Υπουργό με αναφορές μεταξύ άλλων στον ΒΟΑΚ και ΝΟΑΚ, στα εγγειοβελτιωτικά έργα, στην παραχώρηση του παλιού επαρχείου Σητείας, στις υποδομές και τα απαιτούμενα έργα στο λιμάνι , στην στελέχωση της Τεχνικής Υπηρεσίας, στην ενίσχυση των ακτοπλοϊκών και αεροπορικών γραμμών, την ενίσχυση του Νοσοκομείου αλλά και την αξιοποίηση περεταίρω μέσω της εμφιάλωσης στον τόπο, του ΠΟΠ ελαιολάδου Σητείας .

Τοποθετήσεις επίσης έγιναν από όλους τους παριστάμενους ενώ λαμβάνοντας τον λόγο ακολούθως ο κ Πλακιωτάκης αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που τέθηκαν , εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του στα θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου που ηγείται αλλά και την  βοήθεια του σε όλα τα υπόλοιπα, επισημαίνοντας ότι η συνεργασία και η αρωγή του είναι δεδομένη.

Ζήτησε  να ενταθεί η συνεργασία με πιο συχνές επαφές ώστε να προχωρήσουν πιο γρήγορα και αποτελεσματικά τα ζητήματα  που αφορούν την περιοχή.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα