Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021

Συνεργασία Ο.Α.Κ, Δήμου Αποκορώνου και Τ.Ο.Ε.Β. για την άρδευση

Η ποιοτική αναβάθμιση της ποιότητας του αρδευτικού νερού στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αποκόρωνα, βρέθηκε στο επίκεντρο συνάντησης που είχε σήμερα ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης με τον Δήμαρχο Αποκορώνου, κ. Χαράλαμπο Κουκιανάκη και τον Πρόεδρο του Τ.Ο.Ε.Β. Δυτικού Αποκόρωνα, κ. Γιάννη Σπανουδάκη.

Μετά από διεξοδική συζήτηση, υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων, για τις πρωτοβουλίες που πρέπει να ληφθούν και για τα έργα που πρόκειται να υλοποιηθούν προς αυτή την κατεύθυνση στην περιοχή από τον Ο.Α.Κ..

Ιδιαίτερη έμφαση αναμένεται να δοθεί, όπως συμφώνησαν όλες οι πλευρές, σε παρεμβάσεις που θα βοηθήσουν την ιδιαίτερα απαιτητική καλλιέργεια του αβοκάντο στην περιοχή.

Στην συνάντηση συμμετείχε ο Διευθυντής Διαχείρισης Υδραυλικών και Συγκοινωνιακών Έργων του Ο.Α.Κ., κ. Ευάγγελος Μαμαγκάκης, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης, κ. Ευτύχης Δασκαλάκης, η Προϊσταμένη του Τμήματος Προμηθειών, κα. Ευτυχία Βαρδουλάκη και ο Τεχνικός Σύμβουλος Δήμου Αποκορώνου κ. Χρήστος Ριζιώτης.

1 Comment

  1. Σωστά πρεπει να δοθεί λυση με το νερό για άρδευση σε όλο τον Αποκορωνα……για όλες τις καλλιεργειες τόσο για το αβοκάντο όσο κ για τις ελαιοκαλλιέργειες…. Καθώς κ οι ελαιοκαλλιέργειες έχουν ανάγκη ποιοτικού νερού για αρδευση ιδιαίτερα σε ελαιοκαλλιέργειες στα ανατολικα του Δήμου Αποκορωνα που εκβάλλουν ποτάμια όπως ο Αλμυρός ποταμος κ το νερό είναι υφαλμυρο!!!!!!!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες