Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021

Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Πλατανιά

Η Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Πλατανιά θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29/09 και ώρα 15.30 δια περιφοράς.

Ως εκ τούτου από τον δήμο παρακαλούνται τα τακτικά μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης ή οι αναπληρωτές τους, οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων του Δήμου Πλατανιά και όποιος άλλος επιθυμεί, όπως συμμετάσχουν στην διαδικασία αποστέλλοντας τις προτάσεις και τις απόψεις τους επί της εισήγησης με email από προσωπικό τους λογαριασμό προς το email της Πρακτικογράφου (bourdoumpa@platanias.gr) την ως άνω αναφερόμενη ημερομηνία από τις 15.30 έως τις 17.30.
Εναλλακτικά τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, δύνανται να υποβάλλουν γραπτώς τις προτάσεις και τυχόν απόψεις τους στον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του οργάνου, οι οποίοι καθ’ όλη την διάρκεια της συνεδρίασης, θα βρίσκονται στο Δημοτικό Κατάστημα Γερανίου.
Τέλος, επισημαίνεται ότι σε περίπτωση μη συμμετοχής του ημίσεος και πλέον των μελών της Επιτροπής με την αποστολή των σχετικών email για την έκδοση της σχετικής Απόφασης, η διαδικασία της δια περιφοράς συνεδρίασης θα επαναληφθεί στις 30 Σεπτεμβρίου, ημέρα Πέμπτη και από ώρα 15.30 έως 17.30 οπότε σε κάθε περίπτωση, θα θεωρηθεί ότι υφίσταται απαρτία, όπως εάν η συνεδρίαση λάμβανε χώρα δια ζώσης.
Σημειώνεται ότι η σχετική πρόσκληση της Συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του δήμου Πλατανιά.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες