Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022

Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λασιθίου

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη είχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου Θωμάς Χαριτάκης, στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο φορέων.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, στη διάρκεια της συνάντησης «επιβεβαιώθηκε πως η Περιφέρεια Κρήτης θα συνεχίσει να στηρίζει δύο επιτυχημένες εκθέσεις που γίνονται στην Περιφερειακή ενότητα Λασιθίου και αφορούν τους παραγωγικούς πυλώνες της τοπικής οικονομίας, τον τουρισμό και τον πρωτογενή τομέα».

Συγκεκριμένα, ο Περιφερειάρχης ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του Πρόεδρου του Επιμελητηρίου για την στήριξη και τη συνδιοργάνωση τόσο της 2ης έκθεσης Expo Yachting Crete που θα γίνει στη μαρίνα Αγίου Νικολάου, όσο και της 5ης Αγροτική Έκθεση Ιεράπετρας (AgroExpo) που θα γίνει τον ερχόμενο Μάιο στην Ιεράπετρα.

Παράλληλα, τονίστηκε πως «σύντομα θα προχωρήσει και το πρόγραμμα κατάρτισης του Επιμελητηρίου Λασιθίου για την πιστοποίηση εργαζόμενων και αυτοαπασχολούμενων για τη συμμετοχή τους στις διαρθρωτικές αλλαγές της οικονομίας στην περιφέρεια Κρήτης».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα