«Έχετε δίκιο αλλά μην το χάσετε και βάλετε την κοινωνία απέναντι σας», ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής στη συνάντησή του με τους κτηνοτρόφους μέσα στο χώρο του αεροσταθμού Χανίων.
Ο αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε πως είναι σε εξέλιξη η προσπάθεια να κλειστεί ραντεβού με Υπουργό για λογαριασμό του συντονιστικού των αγροτών και των κτηνοτρόφων της Κρήτης.
Οι συγκεντρωμένοι τόνισαν πως ό,τι έγινε χθες ήταν δίχως τη δική τους ευθύνη και δεν ταλαιπωρείται καθόλου ο κόσμος ούτε παρακωλύεται η λειτουργία του αεροδρομίου.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους και σε σχετική ερώτηση των “Χ.ν.” ο κ. Καλογερης ανέφερε πως θεωρεί ρεαλιστική την επαναφορά της τεχνικής λύσης (να μπορούν να δηλώσουν οι κτηνοτρόφοι εκτάσεις εκτός Κρήτης) καθώς “το 60% των εκτάσεων είναι μη επιλέξιμες λόγω των θεμάτων που έχουν προκύψει με τους δασικούς χάρτες”.




τεχνική λυση ίσον κλέψιμο. θα πηγαίνουν τα πρόβατα το πρωί και θα τα γυρίζουν το βράδυ με το αεροπλάνο